Feedback

Feedback från deltagare

  • Jag har aldrig gått en sådan bra utb som jag fått så enkla insikter och detta är helt magiskt. Insikterna har verkligen gett mig så mycket. Det går inte bli stressad längre. Jag släpper fram nuet (för jag upplever verkligen nu att nuet alltid är stärkande) 

Jag går mot mina önskade resultat men oavsett om jag når dem eller ej, så mår jag toppen. 

Tusen tack för det bästa utvecklings året någonsin 

Kram. 

Slutbetyg 5/5

  • Hej. 

Jag mår super hela tiden.  Jag har hittat mig själv och jag har nått min stora dröm. Det trodde jag aldrig. Nu tror jag på enkelheten i de tre principerna. 

Kram och vi ses. 

Slutbetyg 4,9/5

  • Tjena. 

Jag har länge nått allt jag drömt om men nu är den stora skillnaden att jag mår bra genuint inom mig. Jag följer livet inom mig. Behöver inte ha något eller någon runt mig för att känna glädje. 

Jag mår bra inifrån och ut. 

Tusen tusen tack. 

Slutbetyg 5/5

  • Hejsan. 

Ditt engagemang är så smittsamt. 

Jag är så glad att jag la 1 år till min utveckling. 

Denna utb har get mig så mycket. Jag låter allt vara och allt blir då bra. 

Jag sätter mina vecko ör men framförallt släpper jag fram nuet koncentrerat 5 min om dagen. 

Riktig omvälvande förändring i mitt liv har den gett.  

Slutbetyg 5/5

  • Hejsan min vän. 

Jag behövde detta. Jag behövde denna utb så in i bomben. Tack!

De tre principerna är så enkla men de är inte lätta. Men din coachning hjälpte mig att få så ofantligt många insikter och förståelse om mig själv. 

De som jag känner har gett mig mest just nu är uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla med ett icke dömande sinne. Ett rent och klart sinne som jag alltid haft. 

Stort tack för din fantastiska passion för ditt livskall. 

Slutbetyg 4,7/5

-”De praktiska övningarna, passionen för det du pratar om det ökar intresset från intressant till fantastiskt.

Att varva praktiska övningar med teori håller ständigt fokusen uppe. Många nya synvinklar som jag ej erfarits tidigare. Allt är väldigt hjälpsamt i vardagslivet. Riktigt grymt detta!! Älskar det.”

-”Väldigt bra upplagt med praktiska övningar och teori. Bra och tydlig i din kommunikation. Bra svar på frågor, övningarna riktigt bra och utvecklande.”

-”Mycket bra utbildning. Teori och praktik är väldigt bra balanserat. Övningarna är så bra för att hålla inlärningen på topp hela tiden. Jag har hittat in i mig själv. Gillar allt med denna utbildningen. Kommunikations fokuset, strategier prioriteringar och tekniker för att nå sina mål. Alla behöver lära sig på detta sättet. Hela utbildningen och titeln på utbildningen säger allt. Må bra först och sen når du allt du vill. Detta är en utbildning som människor verkligen behöver gå. Vi behöver se oss själva som de unika människa vi är!”

-”När jag ser tillbaka på när jag började utbildningen och nu. Ja jag känner mig helt annorlunda. Jag har blivit mer medveten om mig själv. Jag har blivit bättre på att skapa positiva relationer. Men även att förstå kommunikation. Nå mina mål har jag sysslat med innan men det som är nytt för mig nu är att även om jag når min önskade mål eller inte så ser jag mig själv. Bekräftar mig, inte fastnar hur det har gått med mitt önskade mål. Utan min förståelse för att jag är unik för den jag är finns genuint i mig nu mera.

Stort tack Björn. Du är en fantastisk utbildare.”

Betyg 5/5

” övergripande och djupgående på samma gång. Intressanta diskussioner som sätter igång tankeförmågan.
Mycket nycklar till bättre månde, och många fantastiska verktyg.

Betyg 5/5 ”

Lärorikt, verktyg som jag saknat innan för att utveckla min inre kommunikation.
Det bästa är bredden på utbildningen.”

Slutbetyg 5 av